gerealiseerde projecten

  • Epe – landhuis

    Projectbeschrijving – nieuwbouw particulier landhuis Het landhuis is gerealiseerd in een prachtige bosrijke omgeving en de ligging is geheel afgestemd op een optimale bezonning. Er zijn een aantal volumes te onderscheiden. In het hoofdvolume zijn alle woonfuncties terug te vinden. In het bijgebouw zijn de garage, bijkeuken en de werkkamer annex logeerverblijf ondergebracht. De bijkeuken […]

  • Empe – woonhuis

    Projectbeschrijving – nieuwbouw particuliere woning Op de locatie van de voormalige veldwachters woning is een nieuwe woning ontworpen die volledig recht doet aan de omgeving. Door de woning haaks in het terrein te plaatsen is de relatie met de prachtige besloten tuin sterk verbeterd en is aan de zijde van de openbare weg meer ruimte […]

  • Deventer – woonhuis

    Projectbeschrijving – nieuwbouw particuliere woning In opdracht van een particulier is deze moderne woning ontworpen. De woning is gebouwd op Spikvoorde in deelgebied het Eiland. Bijzonder is dat de grond pas aangekocht kon worden na goedkeuring van de bouwplannen door een toetsingscommissie van de gemeente. Grenzend aan het landschap is gekozen voor zwarte, grijze en […]

  • Bathmen – woonhuis

    Projectbeschrijving – nieuwbouw particuliere woning In het buitengebied van Bathmen staat deze ruime particuliere woning. De stijl van de woning is landelijk met een knipoog naar de jaren dertig. Ter vervanging van de oude woning is een nieuwe woning ontworpen binnen de strakke kaders van het bestemmingplan. De inhoud van de woning is ongeveer drie […]

  • Apeldoorn – dubbel woonhuis

    Projectbeschrijving – nieuwbouw particulier dubbel woonhuis Gebouwd in opdracht van particuliere opdrachtgevers op Zuidbroek in Apeldoorn. Een prachtige locatie met blijvend vrij uitzicht over een nieuw aangelegd park met fruitbomen. Twee onder één kap, waarbij de kaprichting per woning is gedraaid. Deze keuze is ingegeven door de taartvormige locatie. Strak vormgegeven vanuit het beeldkwaliteit plan […]

  • ‘s-Gravenzande – multifunctioneel centrum

    Projectbeschrijving – multifunctioneel centrum Maesemunde  Het gebouw van het multifunctioneel centrum is zo efficiënt mogelijk ontwikkeld. Het is tegen het al eerder gebouwde overdekte zwembad aangebouwd en maakt gebruik van dezelfde hoofdentree. Tijdens de ontwerpfase is intensief overleg gevoerd met alle gebruikers om te komen tot een goede functionele indeling waarin multifunctioneel gebruik maar ook […]