Nieuw: architecten spreekuur in de gemeente Voorst

Bent u van plan uw woning, praktijk of bedrijf te verbouwen of nieuw te bouwen? Dat is geweldig om te doen maar het kan zijn dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie.

Een architect kan daarbij van dienst zijn en daarom houdt ARCHITECTENBUREAU WILLEM DE GROOT  het architectenspreekuur. Al pratend en schetsend bekijken we dan samen de mogelijkheden van uw ideeën.

Vragen over het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en het budget worden besproken. Ook een mooi moment voor u om te ontdekken wat een architect voor u kan betekenen. Het gesprek is gratis, vrijblijvend en de afspraak kan op locatie of bij Willem de Groot. Mail willem@wdgarchitectenbureau.nl of bel 06 51400171 voor het maken van een afspraak.

En goed om te weten:

Bij het isoleren, schilderen, stukadoren en behangen van woningen die ouder zijn dan 2 jaar vallen de arbeidskosten onder het 6%-tarief.
Ook het schoonmaken in woningen valt onder het 6%-tarief. Hierbij geldt dat de woning niet ouder dan 2 jaar hoeft te zijn.
Het 6%-tarief geldt ook als u als hoofdaannemer het werk uitbesteedt aan een onderaannemer. Maakt het werk deel uit van een groter aannemingswerk? Dan splitst u in uw offerte en factuur de werkzaamheden die onder het 21%-tarief vallen en de werkzaamheden die onder het 6%-tarief vallen.
De exacte omschrijving van werkzaamheden die onder het tarief van 6% vallen is te vinden op de site van de belastingdienst, www.belastingdienst.nl

Posted in: