Mijn energiezuinige woning

Als actief lid van EnergieRijk Voorst is Willem de Groot nauw betrokken bij dit nieuwe project.

Doel van het project is te helpen bij het energiezuiniger maken van de eigen woning.

EnergieRijk Voorst is een coöperatieve vereniging en bestaat uit vrijwilligers die burgers en organisaties in de gemeente Voorst helpen om slimmer met energie om te gaan. Daarnaast wil de coöperatie ook zelf duurzame energie opwekken die ten goede komt aan de leden. Er wordt zoveel mogelijk samengewerkt met lokale ondernemers. Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Iedere woning is energiezuiniger, comfortabeler en gezonder te maken, maar waar begin je? Voor je met je woning aan de slag gaat, wil je wel eerst weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn. En ook belangrijk: hoeveel geld bespaart u op de energierekening, heeft u in de winter warme voeten en in de zomer een koele slaapkamer?

Een comfortabel en zuinig huis begint met een goed advies.

Veel mensen overwegen om hun huis comfortabeler en zuiniger te maken. Maar er komen veel vragen op als je kritisch naar je eigen huis kijkt. Is het verstandig om die oude verwarmingsketel te vervangen? Wat levert het op als ik mijn muren en dak isoleer? Hoe lang duurt het voor ik dubbele beglazing heb terugverdiend? Kan ik niet beter zonnepanelen nemen?

EnergieRijk Voorst heeft twee ervaren energieadviseurs uit de regio geselecteerd.  Samen met de bewoners kijkt de adviseur naar hun huis en naar hun specifieke wensen en ideeën. Op basis van dit gesprek maken zij samen met de bewoners een maatregelenplan, geven zij inzicht in de kosten en de verwachte besparingen op de energierekening.

Met dit advies kunnen gericht offertes aangevraagd worden bij aannemers en bedrijven die de werkzaamheden kunnen uitvoeren. De energieadviseur kan helpen bij de beoordeling van de offertes en de begeleiding van de werkzaamheden.

Voor het energiezuiniger maken van de woning is via de gemeente een subsidie beschikbaar van maximaal € 500. Als minimaal 6 buurtgenoten of anderen binnen de gemeente maatregelen nemen, is nog eens € 250 extra subsidie (burenbonus) te verkrijgen.

Voor meer informatie: www.energierijkvoorst.nl

Watch Fifty Shades Darker (2017) Full Movie Online Streaming Online and Download

Posted in: