Projecten in voorbereiding

  • Verbouw karakteristieke woonboerderij

    In opdracht van particuliere opdrachtgevers zijn de mogelijkheden van een woningsplitsing onderzocht en is het ontwerp voor de daaropvolgende ingrijpende verbouwing uitgewerkt. Het karakteristieke karakter van de boerderij blijft daarbij intact. De gebinten en de sporenkap, het rieten dak in combinatie met dakpannen en de grote schuurdeuren blijven zichtbaar. Wel wordt meer daglicht in de […]

  • Modernisering bungalow

    Voor een bungalow in Voorst is een mooi en eigentijds verbouwplan gemaakt. Het interieur wordt grondig aangepakt, er wordt meer open ruimte gecreëerd, doorzichten worden gerealiseerd en met grote puien wordt het contact met de achterliggende tuin en weilanden verbeterd. Door vloerisolatie, gevelisolatie en driedubbele beglazing moet het energieverbruik beperkt worden.

  • Twello – uitbreiding woonhuis

    In Twello wordt op dit moment hard gewerkt aan de uitbreiding van een woonhuis waarvoor we het ontwerp en de aanvraag omgevingsvergunning hebben verzorgd. De uitvoering vindt deels plaats door een aannemer en deels in eigen beheer. We wensen de nieuwe bewoners veel succes met de verbouwing.